dilluns, 14 d’octubre del 2013

Vallès - Benalmàdena

Desprès de dos mesos d’entrenar, fent partits amistosos, de fer moltes activitats en equip, de passar bones estones, bons moment,… ahir vam començar la Lliga de Divisió d’Honor B i amb una victòria treballada fins l’últim minut, davant d’un Benalmàdena que no ens volia posar les coses fàcils.

El partit va començar amb una ocasió inicial per part del Benalmàdena, que va sortir per poc, però uns minuts més tard, vam poder posar-nos per davant del marcador, gracies a un gol de l’Edu Roig. A partir d’aquell moment, vam començar a augmentar el ritme del partit i arribant sovint a la porteria contraria, fins que, un altre vegada, desprès de desviar una bola dins de l’àrea, el Jan Krümel, va marcar el segon gol, abans del minut 20 de la primera part. El partit semblava controlat per part nostra, ja que ells no ens van arribar a crear ocasions de perill en cap moment, però, gracies a dos penalty-corner, un amb el temps acabat, l’equip malagueny, va aconseguir empatar el partit 2-2. Amb aquest resultat es va arribar a la segona part.

Desprès de la mitja part, el partit seguia igual per part nostra, arribant a la seva àrea i creant ocasions de perill, però les coses no es podien posar pitjor per nosaltres, ja que, pels voltants del minut 10 de la segona part, mitjançant un altre penalty-corner, el Benalmàdena va aconseguir posar-se per davant del marcador (2-3). Però aquest gol no ens va fer renunciar a les nostres ganes de guanyar el partit i, només sacar del mig del camp, desprès d’encaixar el gol, vam donar un fort cop sobre la taula i va venir la reacció. Vam tornar a tenir el control del partit, aconseguíem robar la bola al seu camp, a crear múltiples ocasions, i ,a base de treball i esforç, vam aconseguir empatar el partit, gracies a un gol del Nil Escudé, que va tornar a desviar una pilota penjada a l’àrea pel Miki Figa, al minut 20. El partit estava empatat, però nosaltres atacàvem constantment, arribant a la seva àrea en moltes ocasions, però no arribava el gol de la victòria, fins que, pels voltants del minut 25, desprès d’una gran jugada personal del Jan Krümel, el Ricard Mampel va aconseguir posar-nos una altre vegada per davant del marcador, amb un xut que entrava amb molta potencia dins de la porteria. A partir de l’últim gol, el partit va està controlat, tot i que, en els últims minuts del partit, ells van tenir una ocasió final, que el Nil Sànchez va aconseguir desviar, evitant un possible empat.

Desprès d’aquests partit tant treballat i aconseguir els 2 punts, davant d’un rival tant difícil, ara ja ens toca pensar en el següent partit, que serà contra l’Egara 35, el proper dissabte al seu camp. Un partit que afrontem amb moltes ganes i que garantim que serà un gran enfrontament entre dos grans rivals.